Over Jojanneke

Dit blog is voortgekomen uit mijn liefde voor persoonlijke ontwikkeling en taal. Tijdens de jaren waarin ik als intuïtief life coach mensen begeleidde, ontdekte ik de kracht van woorden. De juiste woorden kunnen raken, inspireren en een verschil maken. Niet alleen in coachsessies, maar ook op papier, of op een scherm. En een verschil maken, dat wil ik heel graag.

Ik woon samen met de liefde van mijn leven. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur. Het strand en de duinen zijn favoriet. Alleen zijn is ook belangrijk voor me. Het stelt me in staat te ontladen en op te laden. Maar ik kan ook enorm genieten van een goed feestje met fijne mensen om me heen. Ik verdiep me graag in onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en spiritualiteit. Een bewust en compassievol leven gaat voor mij verder dan mijn eigen, kleine wereld. Daarom houd ik me ook bezig met zaken als duurzaamheid, dierenwelzijn en inclusiviteit.

Ik heb geen contactformulier meer op deze website omdat ik teveel spam in mijn inbox kreeg. Je kunt wel contact met me opnemen via LinkedIn.

Veel leesplezier & inspiratie gewenst!

Jojanneke

Intuïtief life coach Jojanneke Koedam van Hart & Ziel Coaching